Handelsbetingelser

Kjærs Bøger
Klaregade 3
5000 Odense C
Telefon: 66175906
Email: kjaers.boeger@gmail.com
CVR nr.: 36586974

Priser

Hos Kjærs Bøger er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Kjærs Bøger modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard samt udenlandske kort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering & Fragt

Gratis fragt ved køb over 499 kr.
Pakkeshop levering: 40 kr.
Hjemmelevering: 50 kr.

Vi sender til hele Danmark.
Kjærs Bøger tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.
Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Afhent i butik

Det er også en mulighed at afhente sin ordrer i butikken.
Adresse:
Kjærs Bøger
Klaregade 3
5000 Odense C
Åbningstider:
Man – ons: 10.00 – 17.30
Tor & fre: 10.00 – 18.00
Lør: 10.00 – 15.00

Returnering & reklamation

Varer som er købt på webshoppen kan returneres i 30 dage efter modtagelse. Varen skal returneres i samme ubrugte stand som varen er modtaget i. Varen kan både returneres i butikken, eller sendes tilbage til os. Hvis varen sendes retur, betaler kunden selv for returforsendelsen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.


Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen (inden 2 måneder efter modtagelse af varen). Kjærs Bøger vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Har du modtaget en defekt vare, så kontakt os, indenfor en uge efter modtagelse, på mail: kjaers.boeger@gmail.com og vedhæft et billede af varen

Returnering i butik

Alle varer som er købt på www.kjaersboeger.dk kan returneres i butikken
Kjærs Bøger
Klaregade 3
5000 Odense C

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg nr og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Sendes til vores mail: kjaers.boeger@gmail.com

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

  • Hvor du modtager ordren.
  • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
  • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

    Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 30 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kjaers.boeger@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer, hvor plomberingen er brudt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Kjærs Bøger. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.