Forbandede kærlighed

129,95 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Forbandede kærlighed – Colleen Hoover

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen. Selv når den forbandede kærlighed, synes at gøre allermest ondt.

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning. Snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:

Spørg aldrig ind til fortiden.
Forvent ikke en fremtid.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.

Colleen Hoover er en amerikansk bestsellerforfatter, og hun har været nomineret til utallige priser.

Yderligere information

Vægt 0,4 kg
Størrelse 14,5 × 3 × 22,5 cm

Du kunne også være interesseret i...