Love & luck – En guide for knuste hjerter

220,00 kr.

Amerikanske Addie er i Irland til sin mosters ekstravagante bryllup. Hun håber, at turen kan få hende til at glemme alt om de forfærdelige begivenheder, der har efterladt hende med et knust hjerte. Men hendes bror, Ian, har ikke tænkt sig at lade hende glemme det, der er sket, og hans konstante påmindelser fører til diskussioner og endda slåskampe mellem de to – engang uadskillelige – søskende.
På en støvet hylde på hotellets bibliotek finder Addie en usædvanlig bog: en guide til Irland for knuste hjerter. Bogen hjælper hende til endelig at slukke for sine ængstelige tanker – og for Ians kritik.
Pludselig ændrer deres rejseplaner sig, og Addie befinder sig på en livsomvæltende tur på den grønne ø, fanget i verdens mindste køretøj med Ian og hans utrolig søde irske ven Rowan.
Trioen rejser over betagende grønne bakker, forbi utallige slotte og gennem smukke eventyrlandskaber. Imens håber Addie, at hendes guidebog ikke kun vil helbrede hendes knuste hjerte, men også det knuste forhold til hendes bror. Hvis altså ikke de farer helt vild undervejs.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9788740072501 Kategori: Tags: , , , , , ,

Yderligere information

Vægt 0,46 kg
Størrelse 15 × 3 × 22 cm

Du kunne også være interesseret i...