9. november

129,95 kr.

2 på lager

Beskrivelse

9. november er en rørende og romantisk fortælling om at finde kærligheden og komme overens med de ar, livet giver. Af forfatteren til bl.a. Forbandede kærlighed, Måske en dag og Det ender med os.

Aftenen inden hun flytter fra Los Angeles til New York, møder 18-årige Fallon den jævnaldrende Ben, som drømmer om at blive forfatter. De forelsker sig ved første blik og tilbringer timerne inden flyrejsen sammen. Men hvordan kan lykken vare ved, når de om lidt befinder sig i hver deres ende af landet?

I stedet for at indlede et langdistanceforhold med alle dets kompromiser beslutter de sig for at mødes hvert år den 9. november i løbet af de næste fem år. Dog må de ikke have nogen kontakt resten af året. Ved hvert møde vokser kærligheden mellem dem, og Fallons begivenhedsrige liv bliver hurtigt en inspirationskilde for Bens spirende forfatterdrømme. Men fem år er lang tid, og undervejs kommer hverdagen og livet imellem Fallon og Ben, på trods af de stærke følelser, der vokser mellem dem ved hvert eneste møde.

Yderligere information

Vægt 0,45 kg
Størrelse 14,5 × 3 × 22 cm

Du kunne også være interesseret i...