Det var altid dig

129,95 kr.

1 på lager

Beskrivelse

Det var altid dig er en international bestseller af forfatteren til “Det ender med os”. Den handler om bl.a. familie, den første kærlighed, sorg og svigt som vil ramme både mødre og døtre lige i hjertekulen.

Morgan Grant og hendes sekstenårige datter, Clara, kunne ikke være gladere for at være så forskellige. Morgan er fast besluttet på at forhindre sin datter i at begå de samme fejl, hun selv gjorde som ung. Hun måtte nemlig udsætte sine egne drømme, da hun blev gravid og gift som helt ung. Og Clara vil gøre alt for ikke at ende som sin mor; forudsigelig og kedelig.

Med modstridende personligheder og mål finder Morgan og Clara det svært at leve under samme tag. Den eneste, som kan skabe fred i husstanden, er Chris – Morgans mand, Claras far og familiens anker. Men da Chris kommer ud for en tragisk ulykke, smadres freden. Hjertesorgen og de langtrækkende konsekvenser rammer i stedet alle de implicerede.

Mens de kæmper for at få genopbygget deres liv, finder Morgan trøst hos den sidste person, hun havde forestillet sig, og Clara opsøger den fyr, hun er blevet forment at se. Afstanden mellem mor og datter vokser, men bliver det muligt for dem at nå hinanden igen?

Det var altid dig er både for unge, men også deres mødre.

Yderligere information

Vægt 0,55 kg
Størrelse 15 × 3,5 × 22 cm

Du kunne også være interesseret i...